PAGlink - Smart batteriløsning til kamera, lys og andet tilsluttet udstyr

424 views
PAGlink batterierne er designet til at kunne strømføde alle kameraer såsom Blackmagic URSA, URSA mini, Cinema Camera, Production Camera og lys som Velvet.

PAGlink er et system af mindre, lettere og "klogere" batterier:
V-mount Li-ion batterierne kan linkes samme og give den ønskede kapacitet så kameraet kan køre længere og tillade større strømforbrug, helt op til 12A. hvert enkelt batteri har en kapacitet på 96Wh hvilket gør at batteriet frit kan transporteres med passagerfly, det er ifølge "IATA", ikke tilladt at transporterer batterier med større kapacitet i fly.

Sammensæt flere batterier:
PAGlink er det eneste batteri system hvor 2-3 eller flere batterier kan linkes samme for både at øge optage tiden til de krævende opgaver og også oplade flere batterier på en gang. De specielt kraftige kontakter gør de muligt at trække en større strømstyrke helt op til 12A.

Intelligent batteri netværk:
Flere sammensatte batterier kommunikerer med hinanden og virker som ét batteri, takket være den intelligente software i batteriet.

Alsidig opladning:
PAGlink batterierne kan oplades når de er sat sammen og det endda på alle respekterede Li-ion ladere
Den nye PAG PL 16 lader kan lade op til 16 batterier på en gang: 8 batterier på hver kanal!
NU er det endelig muligt at oplade batterier uden at skulle skifte batteri f. eks. om natten på rejse.


Batteri forbrugs indikator:
Alle PAGlink batterier har "built-in" batteri indikator. Der kan vælges enten numerisk display på PL96T eller 5 LED display for det prisvenlige PL96E. Begge batterier viser også batteri kapaciteten i procent.

Batteri Info i Viewfinder:
PAGlink batterierne er forberedt til at kunne vise "run time" i kameraets søger, også når flere batterier er linket sammen vises den samlede tid. PAGlink understøtter en lang række informations systemer til
bla.: Panasonic, Sony, Red One m. f.

Elektronisk beskyttelse:
PAGlink batteriet har flere beskyttelses systemer bla. beskyttelse mod for stort strøm forbrug, for stort spændings forbrug, mekanisk sikring samt beskyttelse mod afladning når batteriet ikke har været i brug efter 48 timer.

1 star 2 star 3 star 4 star 5 star

Comments

Tilføj en kommentar...
Post as (log out)