Panasonic AC90 - På Auto indstilling i modlys test

367 views
Videoen starter med den indbygget timelapse funktion og derefter lidt panorering og test i modlys på full auto. Close-up's for test af Autofokus.

Med AC90 får du et videokamera som på mange måder minder om et langt dyrere kamera, men til langt lavere pris. I modsætning til konkurrenterne i prisklassen er det et dejligt robust og tillidsvækkende kamera, der leverer en fremragende kvalitet (se tests nedenfor).

Panasonic har formået at skrue støjsvage balancerede audio inputs + 48 v phantom power (for tilslutning af professionelle mikrofoner) + 3 x 3MOS chips for enestående billedkvaliltet og en super lysfølsom vidvinkel optik (f/1.5) med 3 manuelle betjeningsringe for total kontrol, samt 12x zoom. Samtidig kan kameraet optage progressivt (op til 1080p50!) så du slipper for irriterende interlacing (når video skal på nettet!) som man kender fra billigere "konsum" kameraer og du får generelt billeder der ser noget mere professionelle ud.

Kameraet optager fuld HD opløsning 1920x1080 på SD kort, både interlaced og progressiv helt op til 50p! Der er standard HDMI udgang (ikke mini-HDMI) på bagsiden.

1 star 2 star 3 star 4 star 5 star

Comments

Tilføj en kommentar...
Post as (log out)